mi ez?F.A.Q.

Gyakran ismételt kérdések

 • Regisztráltam a közösségbe, de nem tudok üzenni a közösségemnek, nem látom hol tudnám elérni?
 • Tisztázni kell, hogy a kozosseg.com és a konkrét közösség, amit keresel, nem egy és ugyanaz. A kozosseg.com lehetőséget biztosít közösségeknek, hogy weboldalt hozhassanak létre.
  Egy konkrét közösség weboldalcíme valahogy így néz ki: koszikla.kozosseg.com.
  Ha nem ismered ezt a pontos címet, regisztrálás után rákereshetsz a főoldalon, vagy közösségek menüpont alatt.
  Ha megtaláltad és sikerült megnyitnod a konkrét közösség weboldalát, akkor ott a kapcsolat menüpont alatt elküldheted üzeneted.


 • Sikerült egy közösséget beregisztrálnom, meg is nyitottam az elkészült oldalt, de nem találom a szerkesztési felületet, ahol bővíteni tudnám.
 • Egy konkrét közösségnek az adminisztrációs felülete a kozosseg.com-ról érhető el. Belépés után a közösségek menüpontban látni fogjuk a saját közösségünk neve mellett a beállítás menüpontot. Erre kattintva érhetjük el az adminisztrációs oldalt.


 • Nincs közösségem, de találtam az oldalon egyet, ami megtetszett és közel is van a lakhelyemhez. Hogy tudom velük felvenni a kapcsolatot, ha szeretnék a tagja lenni, vagy csak megismerni őket?
 • Keress rá a közösségre a főoldalon vagy a közösségek menüpont alatt. Ha megtaláltad a közösséget akkor a közösség neve melletti jelentkezés gombra kattintva küldj egy üzenetet, amiben jelzed szándékod. Az üzenetbe írj pár szót magadról, és semmiképp ne felejtsd el pontosan megadni az email címedet, amire válaszolhatnak. Ne lepődj meg, ha visszautasítást kapsz, mert lehet, hogy a közösség elérte azt a létszámot, amit célnak tűzött ki.


 • Tagja vagyok egy közösségnek a valós életben. Szeretném, ha itt is felvennének a taglistába. Hol tudok jelentkezni egy közösséghez?
 • Regisztráció és belépés után keress rá a közösségre a főoldalon vagy a közösségek menüpont alatt. Ha megtaláltad a közösséget, akkor a közösség neve melletti jelentkezés gombra kattintva elküldheted az üzenetet, amiben kéred, hogy vegyenek fel tagnak.