mi ez?F.A.Q.

Abortusz miatt szenvedők lelkigyakorlata.

Abortusz,Mater Salvatoris „Ne félj, nem ítéllek el!" mottóval tartják az abortusz miatt szenvedők lelkigyakorlatát 2010. november 4. és 7. között a Gödöllő-Máriabesnyői Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Házban.

Világszerte rengeteg asszony szenved az abortusz testi-lelki következményeitől, akár szabad döntése volt, akár mások vagy a körülmények kényszerítették rá. Nincs egyedül! Az abortusz utáni bánat és a nem csituló bűntudat sokkal gyakoribb, mint gondolják. Jézus irgalmas szeretetéből
van kiút az abortusz okozta fájdalomból. Van kiengesztelődés Istennel, önmagunkkal, gyermekünkkel. Lehetséges a megbékélés, sőt a teljes gyógyulás is az emberi szívben, írják a lelkigyakorlat szervezői ismertetőjükben.

Szeretettel hívják a lelkigyakorlatra mindazokat a nőket, sőt apákat és az
egészségügyi intézmények azon dolgozóit is, akik az abortusz miatt szenvednek. A lelkigyakorlatot Kovács Ferenc diakónus és Kovácsné Treer Mária gyásztanácsadó vezetik, a lelki kísérő Csernáth Zoltán atya.

Jelentkezni a 06 28 420 176 telefonszámon, vagy a matersal@ invitel.hu címen lehet. A jelentkezéseiket bizalmasan kezelik.

forrás: Magyar Kurir