mi ez?F.A.Q.

Köszönöm, hogy nem vetettél el engem! Egy 23 éves fiú története

Mauricio, facebook A 23 éves argentin Mauricio a Facebookon létrehozott egy csoportot, „Keresem a mamámat" címmel. A közösségi portálon több ezer ember segített neki a keresésben, s végül megtalálta édesanyját, aki születése után egy héttel hagyta el őt.

Múlt szombaton délután Mauricio telefonon beszélt anyjával, aki mélyen megindulva azt mondta neki: „Fiam, én vagyok, a mamád. Kérlek, ne gyűlölj engem! Bocsáss meg nekem! Mindig itt voltál velem, sosem felejtettelek el!” A fiú pedig így szólt anyjához: „Köszönöm, hogy volt erőd életet adni nekem, és nem vetettél el!”

Másnap sor került az érzelmeket felkavaró találkozásra, sok öleléssel és csenddel – írja az ACI Prensa. A fiú így beszélt a találkozóról: „Teljesnek érzem magam, sohasem tapasztaltam ilyen nyugalmat a lelkemben. Végre lezárhatom a történetemet. (…) Az egyetlen, amit mondani tudtam, hogy minden rendben van, és hogy én megbocsátottam” – mondta Maurício.

A találkozón az anya elmondta, hogy nem született másik gyermeke, s hogy az édesapjával való találkozás csupán „baleset" volt, azóta újrakezdte életét egy másik férfival. A fiú nem neheztelt, csak kifejezte háláját: „Köszönöm, hogy nem vetettél el engem, és lehetőséget adtál azoknak, akik örökbe fogadtak, hogy szülők lehessenek".

A fiú azóta átírta a csoport nevét a Facebookon: „Megtaláltam a mamámat! Köszönöm mindenkinek!"

forrás: Magyar Kurír